Data

mai 06 2021
Încheiat!

Ora

18:00 - 18:50

Locaţie

Online on Zoom | BAT

Organizator

WELLZONE
Email
hello@wellzone.ro

Wellzoner

 • Diana Chira
  Diana Chira
  Instructor fitness și aerobic

  Numele meu este Diana Andreea Chira și dețin certificatul care atestă competența de instructor de aerobic-fitness, absolvind cursurile din cadrul Programului de Formare a Instructorilor – Neby Fitness Academy.

  În ultimii ani, activitatea mea s-a desfășurat atât ca personal trainer, cât și ca instructor de aerobic, susțininând clase de Barre Pilates, Stretching, H.I.I.T. și Core – Plank prin colaborarea cu Wellzone.ro.

  Practic dans sportiv de performanță timp de 12 ani și am absolvit programul de licență în Artele Spectacolului – Coregrafie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale” București.

  Noțiunile asimilate în cadrul celor 8 ani de pregătire ca interpret în practicarea dansului clasic – baletului și de asemenea a dansului contemporan, au fost introduse și adaptate cu ușurință în cadrul claselor de Barre Pilates și Streching.

  Experiența anterioară dobândită prin practicarea fitness-ului de peste 5 ani, împreună cu informațiile obținute din cadrul cursului de Biomecanică și Activități Motrice urmat în timpul programului de master Coregrafie și Performanță în Dans al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică București, mi-au oferit baza necesară dezvoltării unor antrenamente specifice în cadrul claselor de High Intensity Interval Training și Core – Plank.

  De asemenea, am dobândit o vastă experiență în practica de Yin Yoga și Vinyasa, în paralel cu o cunoaștere aprofundată a întregului sistem osos și muscular și a diverselor metode prin care poți antrena întregul corp.

  Totodată, am susținut clase de fitness destinate copiilor, experiența mea în aria pedagogiei pre–școlarului și a școlarului începând în urmă cu 10 ani prin susținerea cursurilor de Balet și Dans Modern desfășurate în diverse Scoli Private de Dans din București. Odată cu începerea programului de studii licență Științe Cognitive la Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității Naționale București, am început să utilizez în cadrul claselor de Streching noțiuni precum body awareness și mindfulness deoarece nu numai o conștientizare a propriului corp împreună cu realizarea unor conexiuni neuronale facilitează învățarea motrică, ci și capacitatea de a observa propria stare mentală și modul în care aceasta poate influența performanțele fizice din cadrul unei clase de fitness.

  Consider că parcursul meu ca instrunctor de fitness a fost unul complex, cu foarte multe influențe din cadrul unor discipline complementare activității fizice și care sper să fie în continuare plin de descoperiri care să faciliteze adoptarea unui stil de viață activ și sănătos a oamenilor cu care colaborez și cu care voi colabora și în viitor.

QR Code

Ce spun alţii

5,0 calificativ
aprilie 28, 2022

Multumesc mult Diana pentru orele din acesti doi ani. Mi-au placut tare mult clasele. Un antrenament divers si foarte solicitant.

BAT-GBS
5,0 calificativ
aprilie 14, 2022
BAT-GBS
5,0 calificativ
aprilie 7, 2022
BAT-GBS
5
5,0 calificativ
5 din 5 stele (pe baza a 23 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Îngrozitor0%

Scrie părerea ta!