Data

oct. 07 2020
Încheiat!

Ora

07:30 - 08:20

Locaţie

Online on Zoom | BAT

Organizator

WELLZONE
Email
hello@wellzone.ro

Wellzoner

 • Ovidiu Huluță
  Ovidiu Huluță
  Instructor de fitness

  Sunt o persoană energică și sociabilă, cu abilități foarte bune de comunicare și relaționare cu oamenii. Am experiență de peste 6 ani ca antrenor de fitness în numeroase centre sportive, cu o pregătire riguroasă în spate, prin participare la cursuri de formare și convenții, atât pe zona de antrenamente individuale, cât și pe cele de grup.

  Sunt un antrenor de fitness complex cu certificare recunoscută internațional. De-a lungul timpului, am acumulat cunoștințele necesare pentru a planifica cele mai eficiente programe de antrenament, în funcție de scopul dorit de client. De asemenea dețin informații valoroase în scopul creării de diete personalizate, care să vină în completarea antrenamentelor, pentru a atinge cu succes țelul final.

  Meseria mea vine la pachet cu o responsabilitate foarte mare: aceea de a mă asigura că tot ceea ce fac este spre binele și sănătatea clienților mei. Așadar, mă ocup cu mare grijă de inițierea clienților în lumea fitness-ului și pun tot timpul accentul pe executarea corectă a exercițiilor, pentru a ajunge la cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

  De asemenea, menținerea motivației clienților este o altă parte importantă din proces. Odată ce clientul trece de etapă inițiala de entuziasm, este crucial să vin cu tacticile și strategiile potrivite pentru a-l menține pe drumul cel bun și a-l aduce către obiectivul propus. Toate astea presupun o doză foarte mare de voință și determinare.

  Pentru mine fitness-ul nu este doar un job, o activitate. Este un stil de viață, iar eu îl tratez ca atare. Pun pasiune în tot ceea ce fac și cea mai mare satisfacție pentru mine este să vad rezultatele pe care le obțin cu clienții mei și recunoștința pe care o primesc în schimbul eforturilor mele de a le schimba viața in bine. Daca toate acestea nu te-au convins încă, te provoc să vii la antrenamente și să te convingi singur! 😉
  
  

QR Code

Ce spun alţii

5,0 calificativ
ianuarie 20, 2022
BAT-GBS
5,0 calificativ
septembrie 15, 2021

O placere sa participi la clasele Ioanei, mereu surpirnde cu elemente noi, explica fiecare exercitiu, ne sugereaza cum sa executam corect. Nici nu observi cat de repede trece timpul! Emana tot timplul o energie pozitiva. Multumim!

BAT-GBS
5,0 calificativ
septembrie 15, 2021

O super clasa. Ioana reuseste de fiecare data sa ne ofere exercitii care sa ne lucreze eficient musculatura. Sunt intotdeauna multumita dupa clasele cu ea si vibe ul este asa bun incat trec numai decat. Multumesc frumos!

BAT-GBS
5
5,0 calificativ
5 din 5 stele (pe baza a 26 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Îngrozitor0%

Scrie părerea ta!