Divertismentul este o formă de activitate gândită să acapareze și să păstreze atenția și interesul unui anumit public. Acesta oferă, simultan, o paletă largă de trăiri și emoții, cele mai multe dintre acestea legate de plăcere și încântare.

Deși atenția oamenilor este deținută de lucruri diferite, deoarece indivizii au preferințe diferite în materie de divertisment, majoritatea formelor sunt deja recunoscute și familiare. Procesul a fost accelerat în timpurile moderne de o adevărată industrie în materie, care înregistrează și vinde produse de divertisment.

Divertismentul online este o forma relativ nouă de a captiva atenția publicului și are caracteristici specifice legate de mediul virtual în care are loc.

Experiența de a fi distrat a ajuns să fie puternic asociată cu distracția, astfel încât o înțelegere comună a ideii este distracția și râsul, deși multe distracții pot avea un scop serios. Un exemplu foarte bun în acest sens este team buildingul online. Pe Wellzone.ro, noi am reinventat acest tip de eveniment și am obţinut o activitate pe parcursul căreia participanții îmbină într-un mod ideal, plăcutul cu utilul.

Prin urmare, există posibilitatea ca ceea ce pare divertisment la prima vedere, să fie, de asemenea, un mijloc de atingere a unui scop mai profund sau a unui progres intelectual.

Un aspect foarte important legat de divertisment este audiența. Tocmai aceasta este cea care poate transforma o activitate simplă de recreere sau o activitate de agrement într-una de divertisment.

Publicul poate avea un rol pasiv, ca în cazul persoanelor care urmăresc o piesă de teatru, o operă, o emisiune de televiziune sau un film. În alte cazuri rolul audienței poate fi activ, ca în cazul jocurilor, unde rolurile participantului/publicului pot fi inversate de anumite reguli prestabilite. Tot în acest caz, activitatea devine interactivă prin implicarea și participarea activă a publicului.

Dacă vrei să afli exact cum se desfașoară un eveniment de divertisment online, te așteptăm pe platforma noastră, pe Wellzone.ro, pentru a participa la petreceri tematice, degustări de vin și chiar concursuri de gătit în spațiul virtual pe care noi îl punem la dispoziție.

Toate acestea țin cont de avantajele dar și de limitările tehnologiei. Totuși, echipa noastră, cu vasta experiență pe care o deține, a reușit până acum să transforme aceste limite în atuuri. De asemenea, ne putem aroga și meritul de fi adaptat toate elementele unor asemenea evenimente astfel încât ele să ducă în final la un tot unitar, complet și perfect potrivit cu desfăşurarea pe o platformă virtuală.

Cea mai mare parte a formelor de divertisment au persistat de-a lungul mai multor secole, evoluând din cauza schimbărilor din cultură, tehnologie sau alte tendințe.

Evoluția din ultimii ani a divertismentului este strâns legată de cea a tehnologiei. Tocmai de aceea divertismentul se suprapune din ce în ce mai mult pe zona virtuală, iar evoluția, în general, a activităților de recreere, va merge mână în mână cu transformarile domeniului tehnic.

Indiferent de acest lucru, însă, divertismentul va rămâne un element pozitiv, necesar și util în contrabalansarea stresului și a unui program de muncă prelungit. Așa că, vino pe Wellzone.ro dacă vrei să ai parte de divertisment interactiv de calitate!